Cisco Blogs


Cisco Blog > Video

Preview of Cisco Medianet Sessions at Cisco Live Orlando

A few weeks ago, I mentioned that the Cisco Medianet Team will be hosting a customer panel at Cisco Live Orlando. As the event draws near, here is a broader preview of the Cisco Medianet sessions that will be offered there:

  • Sunday, Jun 23, 9:30AM -- 10:30AM – CDN Developer Forum – Medianet: Managing and Monitoring Video and Collaboration Applications and Endpoints – Patricia Costa
  • Monday, Jun 24, 10:00 AM -- 12:00 PM ­– BRKRST-2512 – Validating QoS using Medianet Media Awareness -- Technical Breakout – 2 hours – Michael O’Brien and Eric Yu
  • Monday, Jun 24, 1:00 PM -- 5:00 PM – LTREVT-2300 – Enterprise Medianet: Video Applications and Network Design Lab – Lab: Instructor-Led – 4 hours – Aamer Akhter, Ana Andrijic, and Jianzhu Zhang
  • Tuesday, Jun 25, 8:00 AM -- 9:30 AM – BRKCDN-1113 – Enhanced Management of Video with Media Monitoring – Technical Breakout – 90 mins – Aamer Akhter
  • Tuesday, Jun 25, 12:30 PM -- 2:30 PM – PNLCOL-2000 – How the Network Improves the Video and Collaboration Experience Across Industries – Panel – 2 hours – PLAMEN Nedeltchev, Ulrica de Fort-Menares,  Gary Reynolds, Aamer Akhter, Donald Krtanjek, and Michael Boscia
  • Tuesday, Jun 25, 12:30 PM -- 2:30 PM – RKEVT-2807 – Enterprise Video Network Performance Analysis with Medianet – Technical Breakout – 2 hours – Eric Yu and Michael O’Brien
  • Tuesday, Jun 25, 3:00 PM -- 4:30 PM – BRKCOL-2343 – Implementing Optimal Video Collaboration with Medianet – Technical Breakout – 90 mins – Jianzhu Zhang and Ana Andrijic
  • Wednesday, June 26, 11:30 AM -- 12:30 PM  – Cisco Medianet: Managing Enterprise Video or Unifying the Workspace with Jabber, Thin Client and Accessories  – Table Topic – Learn more about Table Topics at Cisco Live Orlando here.
  • Thursday, Jun 27, 12:30 PM -- 2:00 PM – BRKEVT-2815 – Medianet Traffic and Device Awareness for Intelligent Services – Technical Breakout – 90 mins – Toerless Eckert

Medianet Walk-In Self Pace Labs (WISP) and Medianet Demo Booths in Collaboration and Enterprise Network Area:

  • Mon: 4:30PM -- 7:30PM
  • Tue: 11AM -  7PM
  • Wed: 11AM -- PM
  • Thu: 9:30AM -- 2PM

Stay tuned to the Cisco Medianet Blog for future updates on Cisco Live Orlando.

On behalf of the team, we look forward to seeing you there!

Learn more:

Questions about medianet? Visit the: medianet support forum

Tags: , , , , , ,

Comments Are Closed